Έρευνα Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής”

Έρευνα Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής”

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής” διεξάγει έρευνα με τίτλο: «Το ταξίδι των ασθενών με καρκίνο του μαστού στην Ελλάδα:10 χρόνια μετά»
Αν έχεις νοσήσει από καρκίνο μαστού πάρε μέρος στην έρευνά μας.
Μοιράσου τη δική σου εμπειρία, ηλεκτρονικά και ανώνυμα, βοηθώντας την προσπάθειά μας για βελτίωση της φροντίδας των ασθενών στην Ελλάδα.
Στόχος της έρευνας είναι να αποτυπωθεί το «ταξίδι» των γυναικών με καρκίνο του μαστού στην Ελλάδα σήμερα, από το πρώτο εύρημα/σύμπτωμα έως και το στάδιο της παρακολούθησης, να εντοπιστούν πιθανά εμπόδια, καθυστερήσεις και ανισότητες στην πρόσβαση των γυναικών με καρκίνο του μαστού στις υπηρεσίες υγείας, καθώς και να σκιαγραφηθεί ο τρόπος που η νόσος έχει επηρεάσει τις ασθενείς και τις οικογένειές τους.
Στην έρευνα μπορεί να συμμετάσχει κάθε γυναίκα άνω των 18 ετών, η οποία έχει νοσήσει από καρκίνο του μαστού από 1/1/2019 έως 30/6/2023 και τόσο η διάγνωση όσο και οι θεραπείες έχουν γίνει στην Ελλάδα.
Η έρευνα πραγματοποιείται από το @almazois και το Εργαστήριο Αξιολόγησης Τεχνολογιών Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, με την ευγενική χορηγία της AstraZeneca και έχει εγκριθεί από την Επιτροπή Ηθικής και Δεοντολογίας της Έρευνας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.
Περισσότερες Πληροφορίες:

https://almazoispatras.gr/wp-admin/