Στον ιστότοπο του «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ ΠΑΤΡΑΣ», προσβάσιμος από το https://almazoispatras.gr, μία από τις κύριες προτεραιότητές μας είναι το απόρρητο των επισκεπτών μας. Αυτό το έγγραφο Πολιτικής Απορρήτου περιέχει τύπους πληροφοριών που συλλέγονται και καταγράφονται από το almazoispatras.gr και πώς τις χρησιμοποιούμε.

Εάν έχετε επιπλέον ερωτήσεις ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική απορρήτου μας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου ισχύει μόνο για τις διαδικτυακές μας δραστηριότητες και ισχύει για τους επισκέπτες του ιστοτόπου μας, σχετικά με τις πληροφορίες που μοιράζονται ή/και συλλέγουν στο almazoispatras.gr. Αυτή η πολιτική δεν ισχύει για πληροφορίες που συλλέγονται εκτός σύνδεσης ή μέσω καναλιών διαφορετικών από αυτόν τον ιστότοπο.

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου μας και αποδέχεστε τους όρους της.

Οι προσωπικές πληροφορίες που σας ζητούνται και οι λόγοι για τους οποίους σας ζητείται να τις παράσχετε, σας καθίστανται σαφείς στο σημείο που σας ζητάμε να δώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία.

Επικοινωνώντας μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας που παρέχει ο ιστότοπος, λαμβάνουμε πληροφορίες για εσάς, όπως το ονοματεπώνυμό σας, την διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου και το περιεχόμενο του μηνύματός σας. Επικοινωνώντας τηλεφωνικά μαζί μας, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να μας δώσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με εσάς, όπως για παράδειγμα τον αριθμό του τηλεφώνου σας κ.α.

Επικοινωνώντας μαζί μας μέσω της Φόρμας Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος συμμετοχής στα σεμινάρια του προγράμματος «Σύμμαχοι Φροντίδας», λαμβάνουμε πληροφορίες για εσάς, όπως το ονοματεπώνυμό σας, την διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, τον αριθμό του τηλεφώνου σας, τον τόπο κατοικίας σας και (αν το επιθυμείτε) την σχέση σας με τον ασθενή.

Επικοινωνώντας μαζί μας μέσω της Φόρμας Υποστήριξης του Συλλόγου μας, λαμβάνουμε πληροφορίες για εσάς τον ενδιαφερόμενο χορηγό/δωρητή, όπως το ονοματεπώνυμό σας, την διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, τον αριθμό του τηλεφώνου σας, τα ταχυδρομικά σας στοιχεία και (αν το επιθυμείτε) το περιεχόμενο του μηνύματός σας και το πως ανακαλύψατε τον Σύλλογό μας.

Επικοινωνώντας μαζί μας μέσω της Φόρμας Εγγραφής Μέλους στον Σύλλογό μας, λαμβάνουμε πληροφορίες για εσάς το ενδιαφερόμενο μέλος, όπως το ονοματεπώνυμό σας, την διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, τον αριθμό του τηλεφώνου σας, τα ταχυδρομικά σας στοιχεία, ιατρικά στοιχεία σχετικά με την ασθένειά σας και (αν το επιθυμείτε) το περιεχόμενο του μηνύματός σας και την ημερομηνία της γέννησής σας.

Επικοινωνώντας μαζί μας μέσω της Φόρμας Μοιράσου την Προσωπική σου Ιστορία, λαμβάνουμε πληροφορίες για εσάς, όπως το ονοματεπώνυμό σας, την διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, τον τίτλο και το περιεχόμενο της προσωπικής σας ιστορίας -την οποία και αφού διαβάσουμε και έχουμε την συγκατάθεσή σας, δημοσιοποιούμε στον ιστότοπό μας- και (αν το επιθυμείτε) το επάγγελμά σας και την ημερομηνία της εγγραφής σας στο Σύλλογό μας.

Οι πληροφορίες που συλλέγουμε σχετικά με εσάς μέσω της φόρμας επικοινωνίας του ιστοτόπου μας, χρησιμοποιούνται αποκλειτικά από τον Σύλλογό μας για την επικοινωνία μας μαζί σας.

Οι πληροφορίες σχετικά με εσάς που συλλέγουμε μέσω της φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα σεμινάρια του προγράμματος «Σύμμαχοι Φροντίδας», χρησιμοποιούνται από τον Σύλλογό μας καθαρά για λόγους ταυτοποίησής σας και ευρετηριοποίησής σας στο πλαίσιο της λειτουργίας των σεμιναρίων.

Οι πληροφορίες σχετικά με εσάς που συλλέγουμε μέσω της φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος χορηγείας/δωρεάς στον Σύλλογό μας, χρησιμοποιούνται από εμάς για λόγους ταυτοποίησής σας και αποστολής από μέρους μας όλων των απαραίτητων έντυπων/ηλεκτρονικών εγγράφων/αποδείξεων της χορηγείας/δωρεάς σας. Όπως επίσης της δυνατότητας του Συλλόγου μας να σας αποστέλλει κατά καιρούς ενημερωτικό υλικό σχετικά με τον Σύλλογό μας και τις δράσεις του, μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στην διεύθυνση ηλεκτρονικου΄ταχυδρομείου που μας δώσατε.

Οι πληροφορίες σχετικά με εσάς που συλλέγουμε μέσω της φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος εγγραφής ως μέλος στον Σύλλογό μας, χρησιμοποιούνται από εμάς για λόγους ταυτοποίησής σας και αποστολής από μέρους μας όλων των απαραίτητων έντυπων/ηλεκτρονικών εγγράφων/αποδείξεων της εγγραφής σας. Όπως επίσης της δυνατότητας του Συλλόγου μας να σας αποστέλλει κατά καιρούς ενημερωτικό υλικό σχετικά με τον Σύλλογό μας και τις δράσεις του, μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στην διεύθυνση ηλεκτρονικου΄ταχυδρομείου που μας δώσατε.

Οι πληροφορίες σχετικά με εσάς που συλλέγουμε μέσω της φόρμας αποστολής της προσωπικής σας ιστορίας, χρησιμοποιούνται από εμάς για λόγους ταυτοποίησής σας και ορθής ευρετηριοποίησης της ιστορίας σας. Υποβάλλοντας την προσωπική σας ιστορία στον Σύλλογο, αυτόματα αποδέχεστε την ανάρτηση όλων των προσωπικών πληροφοριών, που περιέχονται στο σώμα κειμένου της ιστορίας σας, στον ιστότοπό μας στην ιστοσελίδα «ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ» https://almazoispatras.gr/proswpikes-istories/, αφού βέβαια πρώτα η ιστορία σας διαβαστεί προσεκτικά και ελεγχθεί από τον Σύλλογό μας. Η χρήση των πληροφοριών της ιστορίας σας, άπαξ και αναρτηθεί στον ιστότοπό μας, προστατεύεται πνευματικά από εμάς, όπως ορίζουν οι Όροι & Προϋποθέσεις χρήσης του ιστοτόπου μας. Ωστόσο, οποιαδήποτε χρήση του περιεχομένου της ιστορίας σας για οποιονδήποτε λόγο/σκοπό από τρίτον/τρίτους δίχως την συγκατάθεσή σας και την συγκατάθεση του Συλλόγου μας, δυστυχώς δεν μπορεί να αποφευχθεί και δεν μπορεί να βαρύνει νομικώς τον Σύλλογό μας. Παραταύτα, σας εγγυώμαστε ότι στην οποιαδήποτε ανακάλυψη κακής χρήσης των πληροφοριών που περιέχονται εντός της δημοσιευθείσας στον ιστότοπό μας προσωπικής σας ιστορίας, δίχως την συγκατάθεσή σας, θα σταθούμε στο πλάι σας με οποιονδήποτε τρόπο απαιτηθεί, προστατεύοντας εσάς και την υπόληψή σας.

Τέλος, οποιαδήποτε πληροφορία συλλέγεται από τα cookies της πλατφόρμας Google Analytics που χρησιμοποιεί ο ιστότοπος, αφορούν αποκλειστικά την κίνησή σας εντός των ιστοσελίδων του ιστοτόπου, συμπεριλαμβανομένων των προτιμήσεών σας και των σελίδων στον ιστότοπο τις οποίες επισκεφτήκατε. Οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από τον Σύλλογο, για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας σας, προσαρμόζοντας το περιεχόμενο των ιστοσελίδων του ιστοτόπου μας με βάση τον τρόπο της περιήγησής σας σε αυτόν.

Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται χρήση των πληροφοριών αυτών από τρίτα μέρη, για διαφημιστικούς ή άλλους σκοπούς.

Θα θέλαμε να βεβαιωθούμε ότι γνωρίζετε πλήρως όλα τα δικαιώματα προστασίας δεδομένων σας. Κάθε χρήστης δικαιούται τα εξής:

  1. Το δικαίωμα πρόσβασης – Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε αντίγραφα των προσωπικών σας δεδομένων. Ενδέχεται να σας χρεώσουμε μια μικρή χρέωση για αυτήν την υπηρεσία.
  2. Το δικαίωμα διόρθωσης – Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να διορθώσουμε τυχόν πληροφορίες που πιστεύετε ότι είναι ανακριβείς. Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε να συμπληρώσουμε τις πληροφορίες που πιστεύετε ότι είναι ελλιπείς.
  3. Το δικαίωμα διαγραφής – Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα.
  4. Το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας – Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.
  5. Το Δικαίωμα ένστασης στην επεξεργασία – Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, υπό ορισμένες προϋποθέσεις.
  6. Το δικαίωμα στη φορητότητα δεδομένων – Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να μεταφέρουμε τα δεδομένα που έχουμε συλλέξει σε άλλον οργανισμό ή απευθείας σε εσάς, υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Εάν υποβάλλετε ένα αίτημα, έχουμε δικαίωμα να σας απαντήσουμε εντός ενός μήνα. Εάν θέλετε να ασκήσετε οποιοδήποτε από αυτά τα δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 2610 22 22 74, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση breastcapatras@yahoo.com.

Ένα άλλο μέρος της προτεραιότητάς μας είναι η προστασία των παιδιών κατά τη χρήση του Διαδικτύου. Ενθαρρύνουμε τους γονείς και τους κηδεμόνες να παρατηρούν, να συμμετέχουν ή/και να παρακολουθούν και να καθοδηγούν τη διαδικτυακή δραστηριότητα των παιδιών τους.

Το almazoispatras.gr δεν συλλέγει εν γνώσει του Προσωπικά Στοιχεία από παιδιά κάτω των 13 ετών. Εάν πιστεύετε ότι το παιδί σας παρείχε τέτοιου είδους πληροφορίες στον ιστότοπό μας, σας ενθαρρύνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας αμέσως και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να αφαιρεθούν αμέσως αυτές τις πληροφορίες από τα αρχεία μας.