Το «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας στη Λισαβόνα για τον Μεταστατικό Καρκίνο Μαστού

Το «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας στη Λισαβόνα για τον Μεταστατικό Καρκίνο Μαστού

Παραμένοντας πάντα ενήμερος για τις επιστημονικές εξελίξεις της πρώτης γραμμής και επιδιώκοντας να αποτελεί μέρος των διαβουλεύσεων και δράσεων, σε ευρωπαϊκό επίπεδο, σχετικά με τον καρκίνο μαστού, ο Σύλλογος «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας, θα είναι παρών στο 5ο ESOESMO International Consensus Conference for Advanced Breast Cancer, στις 14 – 16 Νοεμβρίου 2019.

Στη συνδιάσκεψη αυτή, η οποία διοργανώνεται στη Λισαβόνα από την Ευρωπαϊκή Σχολή Ογκολογίας (ESO) και την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ιατρικής Ογκολογίας (ESMO), ο Σύλλογος θα εκπροσωπηθεί από την Ταμία, κ. Αγγελική Στεφανάκη, η οποία πρόσφατα μετέφρασε τον Παγκόσμιο Χάρτη για τον Προχωρημένο Καρκίνο Μαστού (the ABCGlobal Charter) και από την επιστημονικά υπεύθυνη του Συλλόγου, κοινωνική λειτουργό MSc. – Οικογενειακή Θεραπεύτρια, κ. Κλαίρη Τζιομάκη.

Τόσο από το συνέδριο, στο οποίο συμμετέχουν ειδικοί από όλο τον κόσμο, όσο και από τη Συνάντηση της ABC GlobalAlliance, που θα ακολουθήσει στις 16 – 17 Νοεμβρίου, αναμένεται να αντληθούν χρήσιμα συμπεράσματα και προτάσεις για τη διαχείριση των ασθενών με μεταστατικό καρκίνο μαστού, ενώ το «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας θα έχει την ευκαιρία να δώσει το στίγμα του και να συμβάλλει στη διαβούλευση και τους προβληματισμούς που θα τεθούν.