Το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας επισκέπτεται τηλεοπτικά το Ν. Αιτωλοακαρνανίας

Το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας επισκέπτεται τηλεοπτικά το Ν. Αιτωλοακαρνανίας

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας φιλοξενείται στην εκπομπή «Δύναμη Ζωής» του τηλεοπτικού σταθμού ΑΧΕΛΩΟΣ TV ,με τις δημοσιογράφους Μαρία Καλπουζάνη και σε συνεργασία με τη δημοσιογράφο κ. Δήμητρα Λαοπόδη πραγματοποιώντας ενημερωτική τηλεοπτική εκπομπή σε δυο μέρη.
Το Ά Μέρος θα μεταδοθεί σήμερα 19 Απριλίου 2022 και ώρα 22:00 από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΧΕΛΩΟΣ TV. Η Πρόεδρος του Συλλόγου γυναικών με καρκίνο μαστού – ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας, κ. Στεφανάκη Αγγελική απευθύνει ένα κάλεσμα σε όλες τις γυναίκες που μας παρακολουθούν στο Ν. Αιτωλοακαρνανίας ενώ η κοινωνική λειτουργός και Υπεύθυνη του Έργου «ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ»* κ. Ελένη Μητροπούλου μιλά για το Έργο που υλοποιείται από το Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας
Το ΄Β Μέρος θα μεταδοθεί στις 26 Απριλίου 2022 ώρα 22:00 από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΧΕΛΩΟΣ TV. Καλεσμένοι της εκπομπής είναι ο κ. Δημήτρης Κούκουρας – Ομότιμος Καθηγητής Χειρουργικής Παν/μίου Πατρών, η κ. Γεωργία Πανίτσα – ψυχολόγος του ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας και η κ. Ρένα Χυτοπούλου, εκπαιδευμένη εθελόντρια και μέλος του Δ.Σ. του ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας.

*Το έργο ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ – «Υποστήριξη γυναικών πασχουσών από καρκίνο μέσα από την ολοκληρωμένη εκπαίδευση και ψυχοκοινωνική στήριξη των φροντιστών τους» υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund, με φορέα υλοποίησης τον Σύλλογο Γυναικών με καρκίνο μαστού – «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας.
Το πρόγραμμα Active citizens fund, ύψους €12εκ, χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία και είναι μέρος του χρηματοδοτικού μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) περιόδου 2014 – 2021, γνωστού ως ΕΕΑ Grants. Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενδυνάμωση και την ενίσχυση της βιωσιμότητας της κοινωνίας των πολιτών και στην ανάδειξη του ρόλου της στην προαγωγή των δημοκρατικών διαδικασιών, στην ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τη διαχείριση της επιχορήγησης του προγράμματος Active citizens fund για την Ελλάδα έχουν αναλάβει από κοινού το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το SolidarityNow.