Το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας  συμμετέχει  στην εκστρατεία ενημέρωσης «Πάτα το κουμπί, Χτύπα τον καρκίνο»

Το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας  συμμετέχει  στην εκστρατεία ενημέρωσης «Πάτα το κουμπί, Χτύπα τον καρκίνο»

Με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα κατά του Καρκίνου στις 4 Φεβρουαρίου, ο Σύλλογος Γυναικών με καρκίνο Μαστού  «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας  συμμετέχει  στην εκστρατεία ενημέρωσης «Πάτα το κουμπί, Χτύπα τον καρκίνο”.

Η εκστρατεία που οργανώνεται με πρωτοβουλία της φαρμακευτικής εταιρίας Bristol-Myers Squibb και τελεί υπό την αιγίδα της ΕΛΛΟΚ και της ΕΟΠΕ, θα υλοποιηθεί σε πέντε πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα και Ηράκλειο, στο χρονικό διάστημα από 31 Ιανουαρίου ως  4 Φεβρουαρίου 2019  και θα υποστηριχθεί ενεργά σε πανελλήνιο επίπεδο μέσω των δικτύων κοινωνικής δικτύωσης.

Στόχος της καμπάνιας είναι η προσέλκυση της προσοχής του γενικού πληθυσμού μέσω μιας ηλεκτρονικής συσκευής (τάμπλετ) που θα τοποθετηθεί  σε κεντρικά σημεία των συμμετεχουσών πόλεων, η οποία θα απεικονίζει ένα καρκινικό κύτταρο –κουμπί,  με το πάτημα του οποίου θα μπορεί καθένας  συμβολικά  να εκφράσει την υποστήριξή του στους ανθρώπους που μάχονται τον καρκίνο. Με κάθε πάτημα η εταιρία BMS θα συνεισφέρει οικονομικά στο έργο της ΕΛΛΟΚ. 

Η εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης «Πάτα το κουμπί, Χτύπα τον καρκίνο”΄θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα:

Παρασκευή 1/2, ώρες 17.30-21.30 και το Σάββατο 2/2/, ώρες 11.00-15.00
Στα σημεία : Πλατεία Βασιλέως Γεωργίου Α  / Πεζόδρομος Αγίου Νικολάου & Ρήγα Φεραίου
Στα σημεία θα υπάρχουν εθελόντριες με έντυπο υλικό που θα ενημερώνουν το κοινό για τα προγράμματα και τις δράσεις του Συλλόγου «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας

Μπορείς και εσύ να συμβάλεις στην μάχη κατά του Καρκίνου πατώντας το κουμπί στην σελίδα της Bristol-Myers Squibb

patatokoubi.gr