Συμμετέχουμε στο Διεθνές Συνέδριο Reach to Recovery «Buildind Bridges Toward Recovery »

Συμμετέχουμε στο Διεθνές Συνέδριο Reach to Recovery «Buildind Bridges Toward Recovery »

Ο Σύλλογός μας συμμετέχει στο Διεθνές Συνέδριο Reach to Recovery, που θα πραγματοποιηθεί στην Πράγα από τις 12 έως τις 15 Ιουνίου 2019, με θέμα την οικοδόμηση γεφυρών στην πορεία των γυναικών με καρκίνο του μαστού προς την ανάρρωση.

Σε αυτή τη διοργάνωση, που αποτελεί θεσμό του διεθνούς οργανισμού Reach to Recovery, στο πλαίσιο των προγραμμάτων βελτίωσης της ποιότητας ζωής των γυναικών με καρκίνο του μαστού και των οικογενειών τους, μέσω της αλληλοβοήθειας, της υποστήριξης, της συνηγορίας και της συμμετοχής στην έρευνα, ο Σύλλογός μας θα δώσει το “παρών”, τόσο με συμμετοχή στα πάνελ των ομιλητών όσο και με την εκπροσώπησή του στο ακροατήριο από την Πρόεδρο, κ. Λιολιώ Κολυπέρα και την κ. Γωγώ Μοσχονά, μέλος του Δ.Σ.. Η Ταμίας του Συλλόγου, κ. Αγγελική Στεφανάκη, θα παρουσιάσει εισήγηση με θέμα “Πέρα από τον καρκίνο του μαστού. Ζώντας με μεταστατικό καρκίνο μαστού στο σήμερα” (“Beyond bc – living with mbc in nowadays“), ενώ το θέμα της εισήγησης της επιστημονικά υπεύθυνης, κοινωνικής λειτουργού του Συλλόγου, κ. Κλαίρης Τζιομάκη, είναι “Ζευγάρια που αντιμετωπίζουν τον καρκίνο του μαστού κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα” (“Couples face breast cancer during economic crisis in Greece“).

Η εκπροσώπηση του “ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ” Ν. Αχαΐας σε αυτή τη διεθνή συνάντηση ασθενών, επιζώντων, φροντιστών και επαγγελματιών υγείας, αναμένεται να εφοδιάσει τα συμμετέχοντα μέλη μας με ακόμα περισσότερα εργαλεία για την ανάπτυξη και λειτουργία προγραμμάτων στήριξης των γυναικών με καρκίνο του μαστού.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ