Συμμετέχουμε στην ανοιχτή ημερίδα με θέμα: Μεταστατικός καρκίνος μαστού- Μύθοι και αλήθειες

Συμμετέχουμε στην ανοιχτή ημερίδα με θέμα: Μεταστατικός καρκίνος μαστού- Μύθοι και αλήθειες

Την Τετάρτη 23 Oκτωβρίου 2019 ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» διοργανώνει ανοιχτή ημερίδα με θέμα “Μεταστατικός καρκίνος μαστού: Μύθοι και αλήθειες”. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί από τις 9 πμ έως τις 5 μμ στο ξενοδοχείο Amalia, λεωφ. Αμαλίας 10, Αθήνα.

Στόχος της 1ης Ημερίδας για τον Μεταστατικό Καρκίνο Μαστού είναι να προσεγγίσει σφαιρικά το ζήτημα του μεταστατικού καρκίνου μαστού, δίνοντας βήμα σε έγκριτα μέλη της ιατρικής κοινότητας, σε εξειδικευμένους ψυχολόγους υγείας και σε εκπροσώπους συλλόγων ασθενών.

Η θεματολογία της Ημερίδας συμπεριλαμβάνει τα νεότερα δεδομένα από την επιστημονική κοινότητα, την ανάλυση του μεταστατικού καρκίνου μαστού σε παρελθόν – παρόν και μέλλον, την παρουσίαση δράσεων για την αντιμετώπιση του στίγματος , την αναγνώριση των αναγκών των ασθενών με μετάσταση, την βελτίωση της ποιότητας ζωής, όπως επίσης και την επικοινωνία γιατρού – ασθενούς.

Η 1η Ημερίδα για τον Μεταστατικό Καρκίνο Μαστού «Μεταστατικός καρκίνος μαστού: Μύθοι και αλήθειες» απευθύνεται σε μέλη της επιστημονικής κοινότητας που ασχολούνται με ασθενείς με μεταστατικό καρκίνο μαστού, στις ίδιες τις ασθενείς, σε δημοσιογράφους υγείας και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για το ζήτημα της μετάστασης και της ποιότητας ζωής των ασθενών με μεταστατικό καρκίνο μαστού. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Στην εκδήλωση συμμετέχει με εισήγησή της η κ. Αγγελική Στεφανάκη – Ταμίας ΔΣ με θέμα : Η σημασία του να συνεχίζεις

Υπάρχει δυνατότητα live streaming μέσω της σελίδας του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» στο Facebook https://www.facebook.com/almazois/ 

Πρόγραμμα

Μπορείτε να κατεβάσετε το προσωρινό πρόγραμμα της ημερίδας εδώ

Η ημερίδα «Μεταστατικός καρκίνος μαστού: Μύθοι και αλήθειες» διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» υπό την Αιγίδα της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ).
Μέγας Χορηγός: Pfizer
Με την υποστήριξη: AstraZeneca, MSD, Roche Hellas