ΣΟΨΥ ΠΑΤΡΑΣ: Πρόγραμμα Ψυχολογικής Υποστήριξης για τον Covid – 19

“Το Κέντρο Ημέρας «Γέφυρες Ζωής», που λειτουργεί ο Σύλλογος για την Ψυχική Υγεία ΣΟΨΥ Πάτρας, σε συνεργασία με το Υπουργείου Υγείας υλοποιεί δράσεις ψυχολογικής υποστήριξης εξ ‘ αποστάσεως σε άτομα που εμφανίζουν εκδηλώσεις άγχους ή συναισθηματικές διακυμάνσεις κατά τη περίοδο της πανδημίας. Οι άνθρωποι που μπορούν να αξιοποιήσουν τις δράσεις είναι οι ακόλουθοι:
Άτομα με αγχώδεις ή φοβικές εκδηλώσεις ή συναισθηματικές διακυμάνσεις οι οποίες εκδηλώνονται μέσα στο ιδιαίτερο καθεστώς της πανδημίας
Άτομα που έχουν νοσήσει από COVID-19 και έχουν επηρεαστεί αρνητικά από το καθεστώς της πανδημίας σε επαγγελματικό, συναισθηματικό και διαπροσωπικό επίπεδο.
Άτομα που οι οικείοι τους νοσούν ή έχουν χάσει συγγενικό ή φιλικό τους πρόσωπο από τον COVID-19.
Άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και έχουν κάποιο υποκείμενο νόσημα ή αναπηρία και άτομα με χρόνιες παθήσεις. Συνεπώς, λόγω της ευαλωτότητας της
υγείας τους, η συνθήκη της πανδημίας τους πυροδοτεί περισσότερο φόβο και άγχος, το οποίο μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τη λειτουργικότητά τους.Ο ωφελούμενος έχει την δυνατότητα να υποβάλει αυτόνομα αίτημα για να λάβει την υπηρεσία ατομικών συνεδριών ψυχολογικής υποστήριξης εξ ‘ αποστάσεως με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • τηλ. κλήση στο 2610621273
  • τηλ. κλήση ή sms στο κινητό 6977452647
  • email στο sopsipatron@gmail.com
  • μήνυμα στο messenger «Σοψυ Πάτρας»
  • μήνυμα στο viber στον αριθμό 6977452647
  • μήνυμα στο skype “sopsipatron”.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.