Συλλυπητήριο ψήφισμα του ΔΣ του Πανελληνίου Συλλόγου «Άλμα Ζωής» για την απώλεια της Λιολιώς Κολυπέρα

Συλλυπητήριο ψήφισμα του ΔΣ του Πανελληνίου Συλλόγου «Άλμα Ζωής» για την απώλεια της Λιολιώς Κολυπέρα

ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΑΣΤΟΥ “ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ”

Η απώλεια της αγαπημένης μας Λιολιώς Κολυπέρα έχει προκαλέσει μεγάλη θλίψη στην οικογένεια “ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ” και η απουσία της αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό.
Η Λιολιώ είναι ένα σύμβολο για όλους μας.
Σύμβολο για κάθε γυναίκα που βίωσε ή βιώνει τον καρκίνο του μαστού. Ήξερε να στηρίζει, να ενδυναμώνει και να αγωνίζεται αμετακίνητα για αυτές.
Σύμβολο για κάθε γυναίκα για το πάθος, τη δύναμη της ψυχής της και την επιρροή της για την απήχηση του μηνύματος για τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης.
Σύμβολο για κάθε άνθρωπο για τις αξίες και τα ιδανικά της και πως ήξερε να αγωνίζεται για αυτά με συνέπεια.
Υπηρέτησε τους σκοπούς και το όραμα του Συλλόγου με απόλυτη αφοσίωση.
Η παρακαταθήκη που μας άφησε είναι πολύ μεγάλη και χρέος μας είναι να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για τον έλεγχο και τη διαχείριση της ασθένειας του Καρκίνου του Μαστού όπως και για την προαγωγή της υγείας μέσω της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης ουσιαστικά και ανυποχώρητα.

ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ “ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΛΙΟΛΙΩΣ ΚΟΛΥΠΕΡΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» μετά τη θλιβερή είδηση του θανάτου της Λιoλιώς Κολυπέρα εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά της, στο Σύλλογο Γυναικών με καρκίνο μαστού ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. ΑΧΑΪΑΣ, στους οικείους και στους φίλους της.
Η αείμνηστη Λιολιώ Κολυπέρα, επί σειρά ετών Προέδρος του Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο μαστού ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. ΑΧΑΪΑΣ, υπήρξε σύμβολο και ηγετική φυσιογνωμία στον αγώνα κατά του καρκίνο του μαστού.
Με την αφοσίωσή της στους σκοπούς του Συλλόγου, την αστείρευτη μαχητικότητά της αλλά και την προσωπικότητά της έπαιξε καθοριστικό ρόλο στον αντικαρκινικό χώρο, στη στήριξη και ενδυνάμωση των γυναικών με καρκίνο μαστού ενώ κατάφερε να αφυπνίσει και να ευαισθητοποιήσει την τοπική κοινωνία για θέματα που αφορούν στην πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.
Ο θάνατός της αποτελεί μεγάλη απώλεια για όλη την οικογένεια «Άλμα Ζωής».
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» συνήλθε εκτάκτως και αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:
• Να εκδώσει το παρόν ψήφισμα
• Να εκφράσει τη συμπαράστασή του στο βαρύ πένθος και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της και στο Σύλλογο Γυναικών με καρκίνο μαστού ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. ΑΧΑΪΑΣ
• Να αναρτήσει το παρόν ψήφισμα στα ηλεκτρονικά μέσα του Συλλόγου
• Να προωθήσει το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπo
• Να κάνει μια δωρεά στη μνήμη της για την κάλυψη αναγκών ογκολογικών ασθενών του Ν. Αχαΐας
• Να αφιερώσει στη μνήμη της τη φετινή διοργάνωση του Greece Race for the Cure®.
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου
Η Πρόεδρος
Παρασκευή Μιχαλοπούλου