Για τρίτη συνεχή χρονιά το Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας βραβεύεται για τη δράση του στον χώρο της Υγείας από τα Healthcare Business Awards

Για τρίτη συνεχή χρονιά το Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας βραβεύεται για τη δράση του στον χώρο της Υγείας από τα Healthcare Business Awards

Healthcare Business Awards 2019

Επιβραβεύθηκε η επιχειρηματική αριστεία και η προσφορά στην Υγεία

Με την αθρόα συμμετοχή επιφανών εκπροσώπων του ευρύτερου κλάδου της Υγείας, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου η τελετή απονομής των βραβείων Healthcare Business Awards 2019. Ο θεσμός που επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές επιχειρηματικότητας, καινοτομίας και κοινωνικής προσφοράς στον κλάδο της Υγείας, διοργανώθηκε με επιτυχίαγια 4η χρονιά από την Boussias Communications και το Health Daily.

Περισσότεροι από 500 εκπρόσωποι της φαρμακευτικής αγοράς, της Ακαδημαϊκής και επιστημονικής κοινότητας, κοινωφελών οργανισμών και συλλόγων ασθενών, συγκεντρώθηκαν στον Πολυχώρο Λώλος στην Παιανία για να τιμήσουν τις καλύτερες εκφάνσεις της προσφοράς στην Υγεία και την Κοινωνία, για τη χρονιά που πέρασε.

Ανάμεσα στα προγράμματα που βραβεύτηκαν τη φετινή χρονιά ήταν και το Πρόγραμμα Οργανωμένης Αλληλοβοήθειας  του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας στην κατηγορία:

  • Σύλλογοι Ασθενών
  • Δράσεις υποστήριξης / εκπαίδευσης μελών
  • Πρόγραμμα Οργανωμένης Αλληλοβοήθειας
  • Silver Award 

Το βραβείο SILVER παρέλαβαν η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Λιολιώ Κολυπέρα και η Αντιπρόέδρος κ. Πάκυ Καραλή

Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση της απονομής των βραβείων: Healthcare Business Awards 2019