Ευχαριστήριο του ΠΓΝΠ προς το Σύλλογο για τη δωρεά εξοπλισμού

Ευχαριστήριο του ΠΓΝΠ προς το Σύλλογο για τη δωρεά εξοπλισμού

Το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν.ΑΧΑΙΑΣ κάθε χρόνο διαθέτει μέρος των εσόδων του Pink the City για την κάλυψη εντοπισμένων αναγκών για τη φροντίδα των γυναικών με καρκίνο μαστού. Έτσι και φέτος, ο Σύλλογός μας, σε συνεννόηση με το Διευθυντή του Ογκολογικού Τμήματος του ΠΓΝΠ «Παναγία η Βοήθεια», κ. Χαράλαμπο Καλόφωνο, και την Προϊσταμένη του Τμήματος, κ. Άννα Βήχα, προχώρησε στη δωρεά εξοπλισμού (15 καρεκλών) για τους χημειοθεραπευόμενους και τους συνοδούς τους.

Τα μέλη του Συλλόγου, όλες οι γυναίκες που έχουν διαγνωσθεί με καρκίνο του μαστού, αλλά και οι ογκολογικοί ασθενείς εν γένει, έχουν περάσει, τόσο οι ίδιοι, όσο και οι φροντιστές – συνοδοί τους στις θεραπείες, αρκετές ώρες στις ογκολογικές κλινικές των νοσοκομείων. Η δωρεά αυτή των καρεκλών, όπως ζητήθηκε από το Τμήμα σύμφωνα με τις ανάγκες του,  από μέρος των εσόδων του Pink the City 2019, αποτελεί μία ελάχιστη προσφορά για την κάλυψη πρακτικών αναγκών των ασθενών που προσέρχονται στο ΠΓΝΠ για τις θεραπείες τους.

Ο εξοπλισμός παρελήφθη από το Ογκολογικό Τμήμα στο τέλος του Φεβρουαρίου, αλλά λόγω των ειδικών συνθηκών που βιώνει τόσο το Νοσοκομείο  αλλά και όλοι μας, μόλις πρόσφατα άρχισε να παίρνει την θέση του στα δωμάτια των χημειοθεραπειών.

Για τη δωρεά, λάβαμε το ακόλουθο ευχαριστήριο από τη Διοικήτρια του ΠΓΝΠ, κ. Παναγούλα Μαμμή.

Παραμένουμε πάντοτε δίπλα στις γυναίκες με καρκίνο μαστού και στους ογκολογικούς ασθενείς και θα συνεχίσουμε, με τις δράσεις μας, να προσφέρουμε για την ανακούφιση και την καλύτερη ποιότητα ζωής τους.