Ενημερωτική εκδήλωση στον Λόγγο Αχαΐας

Ενημερωτική εκδήλωση στον Λόγγο Αχαΐας

Ο  Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Αχαΐας σε συνεργασία με τον Φιλοπροοδευτικό Όμιλο Λόγγου «Ο ΒΥΡΩΝ»  πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού στον Λόγγο, στις 10/2/19, ημέρα Κυριακή και ώρα 12:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Φ.Ο.Λ. «Ο ΒΥΡΩΝ».

Στόχος της ενημέρωσης είναι η κάθε γυναίκα της περιοχής  να πληροφορηθεί για την σημασία της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού, να τον απομυθοποιήσει και να ενθαρρυνθεί να κάνει τακτικό προληπτικό έλεγχο.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν:

  • Ο κ. Γιάννης Χαβελές, MD, cMS, PhD, Χειρούργος Μαστού – Μαστολόγος για την «Πρόληψη και Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού»
  • η κ. Κλαίρη Τζιομάκη, Κοινωνικη Λειτουργος MSc, Οικογενειακη Θεραπευτρια – Επιστημονικά Υπεύθυνη του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας, με θέμα «Τι μας αποτρέπει από τον απαραίτητο  προληπτικό έλεγχο» και
  • η κ. Άννα Γουρζή, Εκπαιδευμένη Εθελόντρια και Μέλος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ», Ν. Αχαΐας με θέμα «Η προσωπική μου εμπειρία με τον καρκίνο του μαστού».

Με το τέλος των εισηγήσεων θα δοθεί ο απαραίτητος χρόνος ώστε οι συμμετέχοντες πολίτες να θέσουν στους εισηγητές σχετικά ερωτήματα και τυχόν απορίες τους.