Ενημερωτική εκδήλωση στο Μπεγουλάκι Πατρών

Ενημερωτική εκδήλωση στο Μπεγουλάκι Πατρών

O Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Αχαΐας σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μπεγουλακίου διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού στο Μπεγουλάκι Πατρών, στις 28/11/18, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Μπεγουλακίου Πατρών.

Στόχος της ενημέρωσης είναι η κάθε γυναίκα της περιοχής να πληροφορηθεί για την σημασία της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού, να τον απομυθοποιήσει και να ενθαρρυνθεί να κάνει τακτικό προληπτικό έλεγχο.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν:

⦁ Ο κ. Νικόλαος Κατσιάκης, Γενικός Χειρουργός – Χειρουργός μαστού για την «Πρόληψη και Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού»

⦁ η κ. Γεωργία Πανίτσα, Ψυχολόγος – Οικογενειακή Θεραπεύτρια για το «Τι μας αποτρέπει από τον απαραίτητο προληπτικό έλεγχο» και

⦁ η κ. Νόπη Σάντα, Εκπαιδευμένη Εθελόντρια και Μέλος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ», Ν. Αχαΐας με θέμα «Η προσωπική μου εμπειρία με τον καρκίνο του μαστού».

Με το τέλος των εισηγήσεων θα δοθεί ο απαραίτητος χρόνος ώστε οι συμμετέχοντες πολίτες να θέσουν στους εισηγητές σχετικά ερωτήματα και τυχόν απορίες τους.