Ενημερωτική εκδήλωση στη Γαστούνη Ηλείας

Ενημερωτική εκδήλωση στη Γαστούνη Ηλείας

 

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Αχαΐας  σε συνεργασία με τον Σύλλογο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γαστούνης διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού στη Γαστούνη Ηλείας, στις 18/11/18, ημέρα Κυριακή και ώρα 17:30 στο Κουρδισιάνειο Πολιτιστικό Κέντρο Γαστούνης.

Στόχος της ενημέρωσης είναι η κάθε γυναίκα της περιοχής να πληροφορηθεί για την σημασία της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού, να τον απομυθοποιήσει και να ενθαρρυνθεί να κάνει τακτικό προληπτικό έλεγχο.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν:

  • Ο κ. Δημήτρης Κούκουρας, Ομότιμος Καθηγητής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Πατρών για την «Πρόληψη και Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού»
  • η κ. Γεωργία Πανίτσα, Ψυχολόγος – Οικογενειακή Θεραπεύτρια με θέμα «Τι μας αποτρέπει από τον απαραίτητο προληπτικό έλεγχο» και
  • η κ. Ρένα Χυτοπούλου, Εκπαιδευμένη Εθελόντρια και Μέλος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ», Ν. Αχαΐας με θέμα την προσωπική της εμπειρία με τον καρκίνο του μαστού.

Με το τέλος των εισηγήσεων θα δοθεί ο απαραίτητος χρόνος ώστε οι συμμετέχοντες πολίτες να θέσουν στους εισηγητές σχετικά ερωτήματα και τυχόν απορίες τους.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί σχετικό έντυπο υλικό του Συλλόγου.