Ενημερωτική εκδήλωση & κλινική εξέταση μαστού στον Άνω Αλισσό

Ενημερωτική εκδήλωση & κλινική εξέταση μαστού στον Άνω Αλισσό

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «AΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αλλισαίων «ΠΕΙΡΟΣ», διοργανώνει ημερίδα ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού και κλινική εξέταση στις 25/11/18, ημέρα Κυριακή και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Σχολείο Άνω Αλισσού.

Στόχος της ενημέρωσης είναι η κάθε γυναίκα της περιοχής να πληροφορηθεί για την σημασία της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού, να τον απομυθοποιήσει και να ενθαρρυνθεί να κάνει τακτικό προληπτικό έλεγχο.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν:

  • Ο κ. Γιάννης Χαβελές, MD, cMS, PhD, Χειρούργος Μαστού – Μαστολόγος για την «Πρόληψη και Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού».
  • η κ.Γεωργία Πανίτσα, Ψυχολόγος Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας – Οικογενειακή Θεραπεύτρια με θέμα «Τι μας αποτρέπει από τον απαραίτητο προληπτικό έλεγχο» και
  • η κ.Πάκυ Καραλή, Εκπαιδευμένη Εθελόντρια και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας με θέμα  «Η προσωπική μου εμπειρία με τον καρκίνο του μαστού».

Με το τέλος των εισηγήσεων θα δοθεί ο απαραίτητος χρόνος ώστε οι συμμετέχοντες πολίτες να θέσουν στους εισηγητές σχετικά ερωτήματα και τυχόν απορίες τους.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί σχετικό έντυπο υλικό του Συλλόγου.