«Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη!»: Το επιτυχημένο πρόγραμμα ολιστικής στήριξης γυναικών με καρκίνο μαστού ξεκινά διαδικτυακά

«Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη!»: Το επιτυχημένο πρόγραμμα ολιστικής στήριξης γυναικών με καρκίνο μαστού ξεκινά διαδικτυακά

Γυναίκες από κάθε γωνιά της Ελλάδας, γυναίκες που έχουν έρθει αντιμέτωπες με τον καρκίνο του μαστού θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στο επιτυχημένο πρόγραμμα ολιστικής υποστήριξής τους με τίτλο «Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη!», μέσα από δωρεάν διαδικτυακά βιωματικά εργαστήρια, τα οποία θα διαρκέσουν από τις   7 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 28 Φεβρουαρίου 2021.

Το πρόγραμμα, το οποίο υποστηρίζουν ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας και ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού Ν. Θεσσαλονίκης, πραγματοποιείται από τη Novartis Hellas, υπό την αιγίδα της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδος, και δίνει την ευκαιρία σε γυναίκες με καρκίνο μαστού να παρακολουθήσουν, από την ασφάλεια του σπιτιού τους, έναν ολοκληρωμένο κύκλο εβδομαδιαίων εργαστηρίων διάρκειας δέκα εβδομάδων, επιλέγοντας ανάμεσα σε εργαστήρια μουσικοκινητικής, δραματοθεραπείας, εικαστικής θεραπείας, χοροκινητικής θεραπείας/ yoga therapy, όπως, επίσης, και σεμινάρια μαγειρικής και υγιεινής διατροφής και make-up.

Τα βιωματικά εργαστήρια πραγματοποιούνται υπό την ψυχοθεραπευτική προσέγγιση της Gestalt από έμπειρους Συμβούλους Ψυχικής Υγείας. Ο αγαπητός σεφ Βαγγέλης Δρίσκας θα συνεχίσει να δείχνει συνταγές για υγιεινά πιάτα και γεύματα σε συνεργασία με τους διατροφολόγους – διαιτολόγους Ευάγγελο Ζουμπανέα και Βασίλη Κατσίλα ενώ ο Παντελής Τουτουτζής, επίσημος make up expert της L’Oréal Paris, θα δώσει συμβουλές και ιδέες μακιγιάζ. Επιπλέον, ο γνωστός σεφ Πάνος Ιωαννίδης θα παρουσιάσει ένα διαδικτυακό σεμινάριο μαγειρικής, βασισμένο στις ανάγκες των γυναικών που θα λάβουν μέρος.

Η συμμετοχή στα σεμινάρια πραγματοποιείται μέσω ηλεκτρονικής εγγραφής στο eventora.gr/dynami. Η παρακολούθηση των σεμιναρίων είναι ΔΩΡΕΑΝ, ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ και ΑΝΩΝΥΜΗ. Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να καλούν για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη συμμετοχή τους στο 210-9287411.

Δελτίο τύπου –  Novartis Hellas
Αναλυτικό πρόγραμμα