Εις μνήμην Λέτας Χατζή… Η εμπνεύστρια, η πρωτεργάτρια, η αγωνίστρια….

Εις μνήμην Λέτας Χατζή… Η εμπνεύστρια, η πρωτεργάτρια, η αγωνίστρια….

Φτωχότερη έκανε την οικογένεια του Συλλόγου γυναικών με καρκίνο μαστού – ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ, σε Αθήνα και Πάτρα, η απώλεια της Λέτας Χατζή, επί σειρά ετών (1999 – 2006) Προέδρου του Πανελλήνιου Συλλόγου και εμπνεύστριας του διακριτικού τίτλου του «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» και του τόσο ιδιαίτερου λογότυπου.

Τα λόγια είναι λίγα για να περιγράψουν τη βαθιά θλίψη για το χαμό της, την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, αλλά και το μεγαλείο, τη δύναμη, την αφοσίωση και τη διορατικότητα που διέκριναν την αείμνηστη Λέτα Χατζή, η οποία άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της και μία ιερή παρακαταθήκη με το έργο της τόσο στον Πανελλήνιο Σύλλογο γυναικών με καρκίνο μαστού – «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ», όσο και στο Παράρτημα του της Πάτρας. Υπομονετική και διορατική, δεν παρέλειπε ποτέ να σημειώσει ότι η πορεία του Άλμα Ζωής είναι αποτέλεσμα συλλογικής ακάματης προσπάθειας, επίγνωσης και αγάπης !

Φέτος, που το τότε Παράρτημα, σήμερα Σύλλογός ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν.ΑΧΑΙΑΣ, γιορτάζει τα 20 χρόνια λειτουργίας του, έμελλε να αποχαιρετίσουμε αυτή την εξαιρετική προσωπικότητα, που έπαιξε σημαντικό ρόλο, και στην οποία οφείλουμε πολλά, για τη δημιουργία του Παραρτήματος του Συλλόγου στην Πάτρα, το 2001, για την εμπιστοσύνη, τη στήριξη, την αμέριστη συμπαράσταση και την άψογη συνεργασία μαζί της σε ό,τι χρειαζόταν!

Όσες και όσοι είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε τη Λέτα Χατζή και να συνεργαστούμε μαζί της, πήραμε αγάπη και δύναμη για να συνεχίζουμε το κοινό μας όραμα.

Το Δ.Σ. και όλα τα μέλη του Συλλόγου γυναικών με καρκίνο μαστού – «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια τόσο στην οικογένεια της ακούραστης αυτής γυναίκας όσο και στον Πανελλήνιο Σύλλογο γυναικών με καρκίνο μαστού.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

Η Πρόεδρος

Λιολιώ Κολυπέρα