Δελτίο Τύπου – «Θεραπευτικές Πτυχές στον Καρκίνο του Μαστού»

Δελτίο Τύπου – «Θεραπευτικές Πτυχές στον Καρκίνο του Μαστού»

Πάτρα, 28/9/18

Δελτίο Τύπου

Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου ΑΣΤΗΡ πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, με μεγάλη επιτυχία, η επιστημονική εκδήλωση με θέμα «Θεραπευτικές Πτυχές στον Καρκίνο του Μαστού» που διοργάνωσε Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Αχαΐας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, με ομιλήτρια την διακεκριμένη Ελληνίδα Καθηγήτρια Ανοσολογίας του Πανεπιστημίου Βικτώρια της Αυστραλίας κυρία Βάσω Αποστολοπούλου.

Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η βοηθός περιφερειάρχη κ. Τογιοπούλου και μέλος του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» Ν. Αχαΐας. Απηύθυναν χαιρετισμό, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κ. Απόστολος Κατσιφάρας, η πρόεδρος του συλλόγου γυναικών με καρκίνο μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Αχαΐας κ. Λιολιώ Κολυπέρα και ως εκπρόσωπος του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πατρών, ο πανοσιολογιότατος πατήρ Προκόπιος. Στο τέλος της ομιλίας της, η κ. Αποστολοπούλου απάντησε σε όλες τις απορίες και τα ερωτήματα των παρευρισκόμενων.

Η κ. Αποστολοπούλου ενημέρωσε το κοινό για τις νεότερες εξελίξεις της έρευνας στην οποία επικεντρώνεται σχετικά με την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού και άλλων μορφών καρκίνου αλλά και ασθενειών όπως η σκλήρυνση κατά πλάκας και ο διαβήτης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Αχαΐας κος Νίκος Νικολόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ Αντώνης Χαροκόπος, μέλη της επιστημονικής και ιατρικής κοινότητας, εκπρόσωποι κοινωνικών φορέων και πολιτευτές.