Χριστουγεννιάτικο Gala για την υποστήριξη του Συλλόγου ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ ΑΧΑΙΑΣ

Χριστουγεννιάτικο Gala για την υποστήριξη του Συλλόγου ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ ΑΧΑΙΑΣ

Το Fashion Brand Maraboo διοργανώνει την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 18:00 στην Arena Live Όθωνος Αμαλίας και Καρόλου 1 στην Πάτρα ένα Χριστουγενιάτικο φιλανθρωπικό Gala με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, “ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ” Ν. ΑΧΑΙΑΣ. Το Maraboo θα παράγει ένα συλλεκτικά tshirt μόδας, σε λευκό και μαύρο με σχέδιο εμπνευσμένο από τη φιλανθρωπική δράση. Τα μπλουζάκια από οργανικό βαμβάκι, που έχουν το μήνυμα “Only love”, θέλουν να αφυπνίσουν τον κόσμο. Το μόνο αληθινό δώρο είναι η αγάπη. Όπου υπάρχει αυτή, υπάρχει ελπίδα!

Την Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου, γυναίκες και άνδρες από την Πάτρα που έχουν αποδεχτεί την πρόσκληση του Fashion Brand Maraboo και θέλουν να στηρίξουν τη δράση αυτή, θα φορέσουν το tshirt, και θα συμμετέχουν σε μια σκηνοθετημένη διαδραστική μουσικοκινητική παράσταση που θα παρουσιαστεί για αυτόν τον σκοπό στην Arena Live, ‘Οθωνος Αμαλίας & Καρόλου 1 στην Πάτρα. Η παράσταση θα περιλαμβάνει μικρές πράξεις από τους συμμετέχοντες σε συνδυασμό με χορογραφίες που θα εκτελεστούν από επαγγελματίες χορευτές σχολής χορού. Ο σκοπός και το πνεύμα της παράστασης είναι να μεταδώσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας στους θεατές που θα παρακολουθήσουν και το πως άνδρες και γυναίκες γίνονται μια αλυσίδα για την στήριξη της πάσχουσας γυναίκας.  Η δράση γίνεται συνδυαστικά από άνδρες και γυναίκες, τονίζοντας έτσι πόσο σημαντική είναι η στήριξη σε θέματα υγείας και από τα δύο φύλα.

Η είσοδος στο Gala θα γίνεται με πρόσκληση που θα στοιχίζει 5 euro και τα έσοδα θα πηγαίνουν στον Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ” Ν. Αχαΐας . Η πρόσκληση διατίθεται και ηλεκτρονικά απο το www.maraboo.eu To γυναικείο tshirt θα διατίθεται προς πώληση και από το eshop www.maraboo.eu στην τιμή των 20 euro και τα έσοδα, επίσης, θα πηγαίνουν στο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ” Ν. Αχαΐας. Για οποιαδήποτε πληροφορία είτε κατεύθυνση για να προμηθευτείτε το t-shirt επικοινωνήστε με τις κες Σιαΐνη Έφη 6934605533 και Παππά Αλεξία, 6972266237.