Συμμετέχουμε στην Παιδική αθλητική γιορτή – ποδοσφαιρικό τουρνουά που διοργανώνει το Χαμόγελο του Παιδιού

Συμμετέχουμε στην Παιδική αθλητική γιορτή – ποδοσφαιρικό τουρνουά που διοργανώνει το Χαμόγελο του Παιδιού

 

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας σε συνεργασία με τον Παιδικό Σταθμό «ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΡΑΒΙ», πρόκειται να συμμετάσχει στην Παιδική Αθλητική Γιορτή – Ποδοσφαιρικό Τουρνουά με παράλληλες δράσεις, στο νομό Αχαΐας, που διοργανώνει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στις 29,30, 31 Μαΐου και 1 Ιουνίου 2018, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Πατρών, στο Ρίο.

Παράλληλα, εκτός από το ποδοσφαιρικό τουρνουά το οποίο θα διεξάγεται εντός του γηπέδου, στους περιβάλλοντες χώρους οι Φορείς (υπηρεσίες, σύλλογοι, πολιτιστικά και μουσικά σωματεία, οργανώσεις, επιστημονικές ομάδες, διασωστικές ομάδες κτλ.) που θα συμμετέχουν θα παρουσιάζουν τις δράσεις τους. Έτσι, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα εκτός από το να αθληθούν και να ψυχαγωγηθούν, να ενημερωθούν και να εκπαιδευτούν σε ποικίλες δραστηριότητες, σε μία μεγάλη γιορτή αποκλειστικά αφιερωμένη σε αυτά.

Το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Αχαΐας θα συμμετέχει στο ποδοσφαιρικό τουρνουά με την ακόλουθη δράση :

Τρίτη 29/5/2018 ώρα 18:30 : αφήγηση του παραμυθιού «Η Γούνα της Αλεπούς» που έχει γράψει η κα Πάκυ Καραλή Αντιπρόεδρος του ΔΣ, διαδραστικά παιχνίδια και έντυπο ενημερωτικό υλικό για τον καρκίνο του μαστού (αφορά τις μητέρες). Την συμμετοχή του Συλλόγου επιμελούνται η κυρία Άννα Γουρζή Μέλος του ΔΣ του Συλλόγου και η κα Ανδρουλιδάκη Αθανασία Υπεύθυνη από το Μικρό Καράβι.

Δείτε το Πρόγραμμα Εδώ :  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1o ΠΟΣΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ