Κλινική Εξέταση Μαστού από 9 ως 11 Οκτωβρίου 2014

Κλινική Εξέταση Μαστού από 9 ως 11 Οκτωβρίου 2014

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΆΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας δίνει και φέτος το ηχηρό παρόν του τον μήνα Οκτώβρη, μήνα διεθνώς αναγνωρισμένο στην ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού.

Για έκτη συνεχή χρονιά διοργανώνει τη δράση: Δωρεάν Κλινική Εξέταση (ψηλάφηση) Μαστού πάντα σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και τη συμβολή του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας.

Οι εξειδικευμένοι γιατροί της περιοχής μας κκ Καρβελάς Φώτης, Κούκουρας Δημήτρης, Κυριακοπούλου Δώρα, Μακρή Ρόζα και Μπαϊρούσεβιτς Σλάτζανα θα εξετάζουν δωρεάν τις γυναίκες στην Κινητή Μονάδα Υγείας. Οι εθελόντριες του Συλλόγου μας διανέμουν έντυπο πληροφοριακό υλικό προς ενημέρωση και κινητοποίηση κάθε γυναίκας της πόλης μας, και όχι μόνο, για τον καρκίνο του μαστού.

Η δράση πραγματοποιείται στο κάτω μέρος της Πλατείας Γεωργίου από την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014 ως το Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014. Συγκεκριμένα την Πέμπτη 9/10 και την Παρασκευή 10/10 η κλινική εξέταση θα γίνεται από τις 10:00 ως τις 14:00 και από τις 17:00 ως τις 21:00 Ενώ το Σάββατο 11/10 από τις 10:00 ως τις 14:00.

Την πολύτιμη βοήθεια τους δίνουν και τα διαγνωστικά κέντρα της πόλης μας: Β΄Διάγνωση, Μαγνητική Πατρών, Μαρλαφέκα, Πατριαρχέας και Φροντίδα Υγείας παραχωρώντας δωρεάν μαστογραφίες σε τυχόν κλινικά ευρήματα, στις ανασφάλιστες γυναίκες.

Το «ΆΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνεργάζονται και συμμετέχουν εθελοντικά στην υλοποίηση της δράσης.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η δράση θα κορυφωθεί με την καθιερωμένη και συμβολική ΑΛΥΣΙΔΑ ΖΩΗΣ το Σάββατο 11 Οκτωβρίου στη 13.00. Σας περιμένουμε όλες και όλους!!!!!!!!!!!!