Η Σία μας δεν μένει πια εδώ….

Η Σία μας δεν μένει πια εδώ….

Η Σία (Διονυσία) Κεπενού ήταν μέλος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας από το 2011 . Επρόκειτο για μια αφοσιωμένη εθελόντρια με μεγάλη προσφορά στην πάσχουσα από καρκίνο του μαστού, Γυναίκα. Πανταχού παρούσα και πάντα έτοιμη και πρόθυμη να ανταποκριθεί σε κάθε πρόσκληση-κάλεσμα του Συλλόγου για να βοηθήσει και να προσφέρει.

Ήταν η γνώριμη, πια, φιγούρα που συνόδευε και εξυπηρετούσε όλες τις κλινικές εξετάσεις στον γενικό πληθυσμό ή στο Κοινωνικό Ιατρείο,  που διενεργεί τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια ο ΣΓΚΜ ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας. Είχε συνεργαστεί με όλους ανεξαιρέτως τους εξειδικευμένους χειρουργούς μαστού της περιοχής, αποτελώντας το «δεξί» τους χέρι κατά την κλινική εξέταση. Ούτε η επιβάρυνση της υγείας της, τα τελευταία χρόνια, στάθηκε αρκετή για να την αποτρέψει να πράξει το «καθήκον» της, όπως συνήθιζε ι να λέει,  προς τον συνάνθρωπο.

Θεωρούμε χρέος μας να τιμήσουμε αυτή τη γυναίκα με την μεγάλη καρδιά για τη δύναμη ψυχής και θάρρους που επιδείκνυε όλα αυτά τα χρόνια.