Ετήσια προσκυνηματική εκδρομή Τήνος – Σύρος

Ετήσια προσκυνηματική εκδρομή Τήνος – Σύρος

Ελάτε μαζί μας,

στην καθιερωμένη ετήσια προσκυνηματική εκδρομή

που διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας,

στις 15, 16 και 17 Σεπτέμβρη.

Φέτος θα μας φιλοξενήσει το  μαγευτικό νησί της Σύρου!

Τιμή Συμμετοχής 168€

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1Η ημέρα

Αναχώρηση από την Πάτρα (κάτω μέρος Πλ. Τριών Συμμάχων) στις 3.00 πμ με προορισμό – μετά από σύντομη στάση  – το λιμάνι της Ραφήνας. Εκεί θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για την Τήνο που αποπλέει στις 7.25πμ.

Άφιξη στην Τήνο στις 11.00 και ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα, φαγητό και περιδιάβαση στα γραφικά στενά της Χώρας.  Συγκέντρωση στο λιμάνι για το πλοίο που αναχωρεί στις 15.00 και θα μας φέρει στο νησί της Σύρου.

Άφιξη στην Σύρο στις 15.30 περίπου και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο HERMES μέσα στην πόλη της Σύρου.

Ελεύθερος χρόνος. Χαλαρώστε στην μικρή παραλία με βότσαλα στο πίσω μέρος του ξενοδοχείου. Αργότερα το απόγευμα κάντε μια πρώτη επαφή γνωριμίας με την πανέμορφη Ερμούπολη. Εμείς θα έχουμε προτάσεις στο αναλυτικό πρόγραμμα που θα σας δοθεί αργότερα.

 

2η ημέρα

Πρωινό  και αναχώρηση από το ξενοδοχείο γύρω στις 9.00 (με ξεναγό) για μια περιήγηση του νησιού με τις ξεχωριστές γωνιές και τις ιδιαίτερες ομορφιές.

Το μεσημεράκι απαραιτήτως στάση για χαλάρωση, φαγητό ή και μπάνιο.

Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο.  Ελεύθερο βράδυ για να απολαύσει ο καθένας το χρόνο του όπως θέλει καλύτερα.

Εναλλακτικά θα προσπαθήσουμε να ανακαλύψουμε και να προτείνουμε ίσως και κάτι ιδιαίτερο για το βράδυ (με μουσική ή χωρίς) αλλά για αυτό θα σας ενημερώσουμε επι τόπου.

 

3η ημέρα

Σήμερα μπορείτε να παρακολουθήσετε την κυριακάτικη λειτουργία σε κάποια εκκλησία της Ερμούπολης.

Αμέσως μετά (αν δεν το έχετε ήδη κάνει νωρίτερα) θα πρέπει να μαζέψουμε τα πράγματα και να αναχωρήσουμε από το ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για μια τελευταία βόλτα στα στενά του νησιού για τα τελευταία ψώνια και αναμνηστικά (μη ξεχάσετε τις περίφημες χαλβαδόπιτες και τα συριανά λουκούμια) ή ίσως ένα ακόμα μπανάκι στα γαλάζια νερά του Αιγαίου, ή ίσως ένα ουζάκι ή ένα γεύμα.

Συγκέντρωση στο λιμάνι. Το πλοίο που θα μας φέρει τώρα στον Πειραιά αναχωρεί στις 16.00μμ. Άφιξη στον Πειραιά και άμεση αναχώρηση για τα πάτρια εδάφη μετά από μια σύντομη στάση στον αυτοκινητόδρομο.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής: στα γραφεία του συλλόγου Γούναρη 37, Πάτρα (τηλ. 2610-222274) και Λιολιώ Κολυπέρα (τηλ. 6944 511446), Αγγελική Στεφανάκη (τηλ. 6974 639081).

 

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ

 • Το κάπνισμα στο πούλμαν απαγορεύεται.
 •   Γεύματα δεν συμπεριλαμβάνονται (εκτός του πρωινού στο ξενοδοχείο).
 •   Οι θέσεις δηλώνονται με την σειρά προτεραιότητας της  συμμετοχής  και δεν αλλάζουν.
 •   Ο αρχηγός έχει το δικαίωμα να αλλάξει τη σειρά των επισκέψεων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων.
 •   Η εταιρία ΜΑΡΓΕΛΗΣ και το «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» ουδεμία ευθύνη φέρουν σε περίπτωση απώλειας, κλοπής, φθοράς αποσκευών και προσωπικών αντικειμένων κι οποιασδήποτε συνέπειας από εγκληματική ή αξιόποινη πράξη.
 •   Σε περίπτωση που χρειασθεί να παραταθεί η εκδρομή λόγω καθυστερήσεων ή ακυρώσεων προγραμματισμένων δρομολογίων, δυσμενών καιρικών συνθηκών, απεργιών, πραξικοπημάτων, πυρκαγιών, σεισμών, πλημμύρων, οποιωνδήποτε άλλων αναγκών ή κατάσταση ανωτέρας βίας,  τα επιπλέον έξοδα διαμονής και μεταφοράς επιβαρύνουν τους εκδρομείς.
 • Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σας επιβαρύνεσθε με το ποσό της προκαταβολής, ενώ αν η ακύρωση γίνει 2 ημέρες πριν την έναρξη της εκδρομής μέχρι και την αναχώρηση, με το συνολικό ποσό συμμετοχής (το 100% της αξίας της εκδρομής).

Ο Σύλλογος Γυναικών με καρκίνο μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. ΑΧΑΙΑΣ ιδρύθηκε στο 2011, ως μετεξέλιξη του παραρτήματος του Πανελληνίου Συλλόγου Γ.Κ.Μ. «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ», που λειτουργούσε από το 2001 στην περιοχή, με σκοπό:

 • να προσφέρει  οργανωμένη αλληλοβοήθεια, ψυχοκοινωνική στήριξη των γυναικών που πάσχουν όπως επίσης και των μελών των οικογενειών τους,
 •  να συμβάλλει  στην απομυθοποίηση του καρκίνου
 • να ενημερώσει τον  γυναικείο πληθυσμό  πανελλαδικά για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση της ασθένειας
 • να στηρίξει την προσπάθεια του αυτή, με κοινωνικό ιατρείο για τις ανασφάλιστες γυναίκες και προγράμματα δωρεάν κλινικής εξέτασης για τον πληθυσμό.
 • Και να παρέχει δωρεάν χρηστικά είδη (περούκες, προθέσεις, ειδικά σουτιέν, μαγιώ κλπ) σε ανασφάλιστες και άπορες γυναίκες.

Με την συμμετοχή σας στις εκδηλώσεις που διοργανώνει ενισχύεται στους σκοπούς και το έργο του. Γι άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε.