Ενημερώτική Εκδήλωση στην Ανδραβίδα

Ενημερώτική Εκδήλωση στην Ανδραβίδα

O Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», Ν. Αχαΐας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών Ανδραβίδας, πραγματοποιεί ενημερωτική εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού και κλινική εξέταση μαστού στις 28/6/17, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:00, στο χώρο του Δημαρχείου Ανδραβίδας.

Αμέσως μετά από την ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί κλινική εξέταση μαστού από τον κο Κούκουρα Δημήτρη .

Στόχος της ενημέρωσης είναι η κάθε γυναίκα της περιοχής, να πληροφορηθεί για την σημασία της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού, να τον απομυθοποιήσει και να ενθαρρυνθεί να κάνει τακτικό προληπτικό έλεγχο.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν:

  • Ο κος Δημήτρης Κούκουρας, Ομότιμος Καθηγητής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Πατρών για την «Πρόληψη και Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού»
  • η κα Γεωργία Πανίτσα, Ψυχολόγος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας με θέμα «Τι μας αποτρέπει από τον απαραίτητο από τον προληπτικό έλεγχο»
  • και η κα Νόπη Σάντα, Εκπαιδευμένη Εθελόντρια και Μέλος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας με θέμα την προσωπική της εμπειρία με τον καρκίνο του μαστού.

Με το τέλος των εισηγήσεων θα δοθεί ο απαραίτητος χρόνος ώστε οι συμμετέχοντες πολίτες να θέσουν στους εισηγητές σχετικά ερωτήματα και τυχόν απορίες τους.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί σχετικό έντυπο υλικό του Συλλόγου.