Ενημερωτική Εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού και κλινική εξέταση στη Γαστούνη Ηλείας

Ενημερωτική Εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού και κλινική εξέταση στη Γαστούνη Ηλείας

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «AΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Γαστούνης, διοργανώνουν ημερίδα ενημέρωσης  για τον  καρκίνο του μαστού, στις  29/5/16, ημέρα Κυριακή  και ώρα 11:00 στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης. Αμέσως μετά την ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί κλινική εξέταση μαστού από τον χειρουργό κο Απόλλωνα Ζυγομαλά.
Στόχος της ενημέρωσης είναι η κάθε γυναίκα να πληροφορηθεί για την σημασία της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού, να τον απομυθοποιήσει και να ενθαρρυνθεί να κάνει τακτικό προληπτικό έλεγχο. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν:

  • Ο κος Ζυγομαλάς Απόλλωνας, Γενικός Χειρουργός για την «Πρόληψη και Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού»
  • η κα Πανουργιά Ράνια, Κλινική Ψυχολόγος Msc, του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας, με θέμα «Οι παράγοντες που αποτρέπουν τις γυναίκες από τον προληπτικό έλεγχο» και
  • η κα Καραλή Πάκυ, Εκπαιδευμένη Εθελόντρια και Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ», Ν. Αχαΐας με θέμα την προσωπική της εμπειρία με τον καρκίνο του μαστού.

Με το τέλος των εισηγήσεων θα δοθεί ο απαραίτητος χρόνος ώστε οι συμμετέχοντες πολίτες να θέσουν στους εισηγητές σχετικά ερωτήματα και τυχόν απορίες τους.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί σχετικό έντυπο υλικό του Συλλόγου.