Ενημερωτική Εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού στην Χαλανδρίτσα

Ενημερωτική Εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού στην Χαλανδρίτσα

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «AΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας, διοργανώνουν ημερίδα ενημέρωσης  για τον  καρκίνο του μαστού & κλινική εξέταση από ειδικό χειρουργό, στις  22/5/16, ημέρα Κυριακή  και ώρα 11:00 στο Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας .
Στόχος της ενημέρωσης είναι η κάθε γυναίκα  να πληροφορηθεί για την σημασία της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού, να τον απομυθοποιήσει και να ενθαρρυνθεί να κάνει τακτικό προληπτικό έλεγχο.
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν:

  • Ο κος Κατσιάκης Νίκος, Γενικός Χειρουργός για την «Πρόληψη και Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού»
  • η κα Πανουργιά Ράνια, Κλινική Ψυχολόγος Msc, του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας, με θέμα «Οι παράγοντες που αποτρέπουν τις γυναίκες από τον προληπτικό έλεγχο» και
  • η κα Γουρζή Άννα, Εκπαιδευμένη Εθελόντρια και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ», Ν. Αχαΐας με θέμα την προσωπική της εμπειρία με τον καρκίνο του μαστού.

Με το τέλος των εισηγήσεων θα δοθεί ο απαραίτητος χρόνος ώστε οι συμμετέχοντες πολίτες να θέσουν στους   εισηγητές σχετικά ερωτήματα και τυχόν απορίες τους.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί σχετικό έντυπο υλικό του Συλλόγου.