Ενημερωτική Εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού στο Αίγιο

Ενημερωτική Εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού στο Αίγιο

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «AΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιάλειας, διοργανώνουν ημερίδα ενημέρωσης  για τον  καρκίνο του μαστού & κλινική εξέταση απο ειδικό χειρουργό, στις  20/3/16, ημέρα Κυριακή  στο Πολιτιστικό Κέντρο “Αλέκος Μέγαρης” και ώρες 16:30 – 18:30  Κλινική Εξέταση / 19:00 – 21:00 οι Ομιλίες.
Στόχος της ενημέρωσης είναι η κάθε γυναίκα να πληροφορηθεί για την σημασία της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού, να τον απομυθοποιήσει και να ενθαρρυνθεί να κάνει τακτικό προληπτικό έλεγχο.
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν:
·         Ο κος Δημήτρης Κούκουρας, Ομότιμος Καθηγητής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Πατρών – “Πρόληψη και Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού”
·         η κα Κλαίρη Τζιομάκη, Κοινωνική Λειτουργός του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας – “Τι μας αποτρέπει απο τον απαραίτητο προληπτικό έλεγχο” και
·         η κα Νόπη Σάντα, Εκπαιδευμένη Εθελόντρια και Μέλος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ», Ν. Αχαΐας με θέμα την προσωπική της εμπειρία με τον καρκίνο του μαστού.