Για 7η συνεχή χρονιά συμμετέχουμε στο Greece Race for the Cure®

Για 7η συνεχή χρονιά συμμετέχουμε στο Greece Race for the Cure®

Για 7η συνεχόμενη χρονιά, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Αλμα Ζωής» σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού, και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) διοργανώνει με την έγκριση της Αμερικανικής Οργάνωσης Susan G. Komen®, τον Αγώνα Greece Race for the Cure®, ο οποίος αποτελείται από έναν Αγώνα Δρόμου 5χλμ και έναν Περίπατο 2χλμ.

Ο φετινός Αγώνας Greece Race for the Cure® θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015, στο Ζάππειο, στις 10:30 π.μ.!

Έναρξη διοργάνωσης: 10:30π.μ.

Εκκίνηση Αγώνα Δρόμου και Περιπάτου: 11:30π.μ.

Ελάτε να συμμετρέξετε μαζί μας!!

Στήριξε με την παρουσία σου την μάχη που δίνει το ΆΛΜΑ ΖΩΗΣ  καθημερινά ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Βοήθησέ μας να μεταδώσουμε σε όλον τον κόσμο ένα μήνυμα ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Μπορείς να εγγραφείς στον Αγώνα ατομικά αλλά και ομαδικά! Γιατί … όλοι μαζί τρέχουμε για τη ζωή!

Το 2014 συγκεντρώθηκαν πάνω από 18.000 συμμετοχές και ελπίζουμε φέτος να κινητοποιήσουμε ακόμα περισσότερο κόσμο με σκοπό το μήνυμά μας να ακουστεί ακόμη περισσότερο!

Ο Αγώνας Greece Race for the Cure® είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Διοργανώνεται εδώ και 32 χρόνια σε περισσότερες από 140 πόλεις παγκοσμίως από την αμερικανική οργάνωση Susan G. Komen for the Cure®.

Ο Σύλλογος «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν.ΑΧΑΪΑΣ όπως κάθε χρόνο θα παρευρεθεί στον Αγώνα με την δική του Ομάδα. Για πληροφορίες και εγγραφές καλέστε μας στο 2610-222274.

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του Αγώνα:

Αρχική