Βραχιολάκια Εκστρατείας Estee Lauder

Βραχιολάκια Εκστρατείας Estee Lauder

Από το 1992 η Estee Lauder πρωτοστατεί στην ενημέρωση κατά του Καρκίνου του Μαστού σε ολόκληρο τον κόσμο. Στόχος της είναι η συνεχής ενημέρωση του κοινού για την σημασία της έγκαιρης διάγνωσης και πρόληψης. Η Estee Lauder από την αρχή της εκστρατείας ταυτίστηκε με ένα σύμβολο, τη γνωστή πλέον σε όλους Ροζ Κορδέλα, δημιούργημα της εμπνεύστριας της Εκστρατείας, Evelyn Lauder.
Η Εvelyn Lauder ήταν η γυναίκα που ξεκίνησε την εκστρατεία ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού. Οι γυναίκες αλλάζουν στάση ζωής!

20 χρόνια μετά μέσω της εκστρατείας έχουν διανεμηθεί από τους πάγκους της Estee Lauder πάνω από 115 εκατομμύρια ροζ κορδελάκια και ενημερωτικά έντυπα σε ολόκληρο τον κόσμο! Οι γυναίκες πλέον είναι πιο ενημερωμένες και η τακτική εξέταση για την υγεία του στήθους δεν αποτελεί πλέον ταμπού
Το 2005 η Estee Lauder επέκτεινε τις ενέργειές της για την ευαισθητοποίηση του κοινού αναθέτοντας στον γνωστό σχεδιαστή Δούκα το σχεδιασμό μιας αποκλειστικής δημιουργίας. Ο Δούκας, αντλώντας έμπνευση από το σύμβολο της εκστρατείας, τη Ροζ Κορδέλα, δημιούργησε ένα Ροζ Βραχιόλι από δέρμα όπου αναγραφόταν το μήνυμα Pink Ribbon. Η αποδοχή και η στήριξη του κόσμου, ήταν συγκινητική και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το βραχιόλι έγινε sold out και δημιουργήθηκαν λίστες αναμονής!

Πρωταγωνίστριες της φετινής καμπάνιας για την προώθηση του ροζ βραχιολιού…. είναι οι πρωταγωνίστριες της ζωής!
Πέντε κυρίες που βγήκαν νικήτριες με το θάρρος, την δύναμη και την αισιοδοξία τους. Πέντε γυναίκες που ήρθαν αντιμέτωπες με τον καρκίνο μαστού και στηρίζουν το μήνυμα της έγκαιρης διάγνωσης της νόσου.
Τις συνοδεύουν πέντε σημαντικοί άνδρες – ο καθένας στον χώρο του: Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Γιώργος Παπαδάκης, ο Αντώνης Ρέμος, ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δούκας Χατζηδούκας….

Γιατί όπως αναφέρει και το μήνυμα της φετινής καμπάνιας… Όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί!

Από το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ ΑΧΑΙΑΣ φωτογραφήθηκε η Χαρά Παπακωστοπούλου μαζί με τον Αντώνη Ρέμο

“H ζωή μου άλλαξε αλλά δεν χάθηκε και τα κατάφερα γιατί το θέλησα, το αποφάσισα και το πίστεψα”.
Χαρά Παπακωστοπούλου, εθελόντρια Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού ‘Άλμα Ζωής Νομού Αχαΐας

“Χαίρομαι και εγώ που βρίσκομαι σε αυτή την προσπάθεια με το ‘Αλμα Ζωής, τη Estee Lauder και τον Δούκα Χατζηδούκα (αγαπημένο φίλο από τη Θεσσαλονίκη) που έχει κάνει αυτά τα υπέροχα βραχιολάκια. Πιστεύω πως κάθε πρόβλημα που αφορά στις γυναίκες αφορά και εμάς τους άνδρες, αυτό είναι αλληλένδετο … Ηθελα να σταθώ και εγώ αρωγός σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται και φέτος και χαίρομαι πάρα πολύ για αυτό. Το μόνο που μπορώ να πω σε αυτές τις γυναικες που περνάνε αυτή τη δοκιμασία είναι να έχουν υπομονή, χαρά και να είναι όλα περαστικά. Όλα τα άλλα μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε”.
Αντώνης Ρέμος

Τα βραχιόλια θα διατίθενται ολόκληρο τον Οκτώβριο στη συμβολική τιμή των 10 ευρώ, από τα σημεία διάθεσης προϊόντων Estee Lauder σε όλη την Ελλάδα. Σκοπός της πώλησης είναι η συγκέντρωση χρημάτων για τους Συλλόγους «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ»