Απόηχος Κοπής Πίτας 2018 Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας

Απόηχος Κοπής Πίτας 2018 Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας

Την Τρίτη 16 Ιανουαρίου, σε μια κατάμεστη αίθουσα από φίλους και μέλη, στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ, ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού  ΆΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

H Πρόεδρος του Συλλόγου στην σύντομη ομιλία της τόνισε την μεγάλη αγάπη και αναγνώριση που ο Σύλλογος δέχεται από τον κόσμο για το έργο και τα προγράμματα του. Υποσχέθηκε πως και το 2018 οι εθελόντριες του συλλόγου θα συνεχίσουν να κάνουν αυτό που γνωρίζουν πολύ καλά: να στηρίζουν την γυναίκα που νοσεί και την οικογένεια της.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Κωνσταντίνος, ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη, η πρώην υπουργός και βουλευτής κα Σία Αναγνωστοπούλου, ο βουλευτής κος Ιάσων Φωτήλας, ο βουλευτής κος Νίκος Νικολόπουλος, ο πρώην Νομάρχης Αχαΐας κ. Κατσικόπουλος, η αντιδήμαρχος ενοτήτων κ. Γιαννιτσοπούλου, ο αντιδήμαρχος Πρόνοιας Υγείας κ. Πελεκούδας, η ταμίας του Πανελληνίου Συλλόγου «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» κα Ανδριανή Τσαπέλα, με εθελόντριες του Συλλόγου, πολιτευτές του Νομού, αντιπρόσωποι Συλλόγων και φορέων της πόλης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης το ΔΣ του Συλλόγου απένειμε τα καθιερωμένα, πλέον, ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ σε γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα για την στήριξη τους στο έργο του Συλλόγου και την προσφορά τους στον συνάνθρωπο, που νοσεί. Αριστεία απονεμήθηκαν :στον ομότιμο καθηγητή κ. Δημήτρη Κούκουρα, στην ογκολόγο κ. Αθηνά Χριστοπούλου, στον χειρουργό κ. Φώτη Καρβελά, στον χειρουργό κ. Απόλλωνα Ζυγομαλά, στον χειρουργό μαστού κ. Νίκο Κατσιάκη, στην χειρουργό κ. Δώρα Κυριακοπούλου, στην χειρουργό μαστού κ. Αναστασία Αποστολοπούλου και στον χειρουργό μαστού κ. Γιάννη Χαβελέ, καθώς και στα διαγνωστικά κέντρα: Ακτινοδιαγνωστικό κέντρο Μαρλαφέκα, Μαγνητική Πατρών, Φροντίδα Υγείας, Β-Διάγνωση, τα Διαγνωστικά εργαστήρια Πατριαρχέας, το Ασκληπιείον Vita και το Ολύμπιο Θεραπευτήριο.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΑΡΙΣΤΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ απονεμήθηκε στον καθηγητή κο Δημήτρη Καρδαμάκη για τον πολύχρονο αγώνα και την προσπάθεια να αλλάξει ο απαρχαιωμένος εξοπλισμός της Ακτινοθεραπευτικής Κλινικής του ΠΠΓΝ Ρίου, που στέφθηκε από επιτυχία.

Ενώ ΑΡΙΣΤΕΙΟ ΕΞΕΧΟΥΣΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ απονεμήθηκε στη Διευθύντρια Φαρμακείου του ΠΓΝΠ κα Τσιατά Κατερίνα για τον καθημερινό αγώνα που δίνει για την εξασφάλιση των φαρμάκων των καρκινοπαθών.

Στη συνέχεια ο Σύλλογος απένειμε ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕΤ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΙΝΩΝ, σε όλες τις κυρίες που με περίσσια αγάπη εργάστηκαν για να φτιαχτούν τα χριστουγεννιάτικα αναμνηστικά και δωράκια, που μοιράστηκαν από τις εθελόντριες του Συλλόγου παραμονές των Χριστουγέννων στα νοσοκομεία της περιοχής.

Στο τέλος της βραδιάς, οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν ένα ιδιαίτερο  μουσικό πρόγραμμα γεμάτο υπέροχες μελωδίες από τους καλλιτέχνες ΕΛΕΝΑ ΦΕΝΤΚΟ-πιανίστα, ΛΙΝΑ ΓΕΡΟΝΙΚΟΥ-υψίφωνο και ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ-τενόρο.

Την εκδήλωση παρουσίασε η Δημοσιογράφος κ. Νατάσσα Τραγουστή.

Ευχαριστούμε τους υποστηρικτές μας:

  • Το Ξενοδοχείο Αστήρ για την φιλοξενία της εκδήλωσής μας.
  • Για την πίτα: Πλέγας (Γούναρη 150, Πάτρα) , Grande Μυλωνάς (Πατρών Κλάους 54, Πάτρα), Τηλιγάδης (Μελετοπούλων 51 – Αίγιο )
  • Για την προσφορά Γλυκισμάτων: Αχαϊκό Εντελβάϊς (Ιτεών 89, Πάτρα), Caravel (Κεντρικό :Αθηνών 25, Ρίο), Μπαλάσκας Θ. Νικόλαος (Εθνικής Ανεξαρτησίας 1, Άγ. Βασίλειος), Max-Perry Handmade Chocolates (Κεντρικό: Λεωφ. Παπανδρέου 59Α , Πάτρα ),  Λοτσάρης (Μαιζώνος 124), Βασίλης Ραυτόπουλος (Αγίου Νικολάου 97, Πάτρα), Χαραλαμπόπουλος Γιώργος (Λεωφόρος Κορίνθου 182Α, Πάτρα) , Αφροδίτη Φραντζή (Ιακωβίδου & Ν. Καντούνη, Πάτρακαι την κα Κική Μηλιτσοπούλου
  • Για την προσφορά χυμών και αναψυκτικών:  Το Δίκτυο Εμπορίας και Διανομής Ποτών  Κωνσταντόπουλος ΑΕ  (Αριστοτέλους 44, Περιβόλα Πατρών)
  • Για την διακόσμηση των τραπεζιών: Καραβαγγέλη- Κηροπλαστείο-Γάμος-Βάπτιση (Γερμανού 31, Πάτρα)
  • Για το φλουρί της πίτας: Το Κοσμηματοπωλείο «Αναστασία Σιμιγιάτου» (Φωκέας 3 και Ιωνίας, Πάτρα) 
  • Για την φωτογραφική κάλυψηΤο φωτογραφείο «Ανθοπούλου Ελισάβετ & Σια ΟΕ» (Κορίνθου 239, Πάτρα

Ευχαριστούμε τους Δωροθέτες μας:

Τους κκ:  Παπανάγνου Κωνσταντίνος Β., Χορευταρή ΓκόλφωΖολώτα Μαρία, Βασιλική Μόνια, Γιούρτη Χριστίνα, Αποστολοπούλου Μαρία , Αναστασία Κασσιάδη, Σβαρλίγκου Ι., Κοτσαλιδου-Παπανδρικοπούλου Μ.