ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Sail for Pink 2014

ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Sail for Pink 2014

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ” Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ διοργανώνει για δεύτερη χρονιά τον συμβολικό ιστιοπλοϊκό αγώνα Sail for Pink για τον καρκίνο του μαστού. Ενημερωθείτε  για το Sail for Pink! Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.almazoisthes.gr:

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί ο συμβολικός ιστιοπλοικός αγώνας με παράλληλες δράσεις στεριάς, την Κυριακή 11 Μαΐου 2014!

Με μια μεγάλη γιορτή σε θάλασσα και σε στεριά ο Σύλλογος  Γυναικών με Καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης διοργανώνει την εκστρατεία  “Sail for pink”, που έχει σαν σκοπό τη διάδοση του μηνύματος Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΘΕΙ. Στόχος της εκδήλωσης είναι:

  • Η ενημέρωση στο ευρύ κοινό για τον καρκίνο του μαστού και απομυθοποίηση του.
  • Συγκέντρωση χρημάτων για τους σκοπούς του σωματείου Άλμα Ζωής Ν. Θεσσαλονίκης.
  • Επαφή του κόσμου με την ιστιοπλοΐα και την θάλασσα και την διάδοση του αθλήματος της ιστιοπλοΐας και των αξιών που αυτή πρεσβεύει, αλλά και εμμέσως την ενίσχυση του θαλάσσιου τουρισμού στην περιοχή του Β. Αιγαίου.

Sail for Pink 2013

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη. Σαράντα ιστιοπλοϊκά σκάφη με «πλήρωμα» όλους όσους με τόση προθυμία δήλωσαν συμμετοχή στο “Sail for pink”, ξεκίνησαν τον συμβολικό ιστιοπλοϊκό αγώνα . Την εκκίνηση του αγώνα έδωσε η χρυσή ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου, ενώ στη στεριά έκανε την έναρξη των εκδηλώσεων , ο Υπουργός Αθλητισμού κος Ιωαννίδης και ο Υπουργός κος Καλαφάτης. Πάνω από 1500 πολίτες της Θεσσαλονίκης και 300 Εθελοντές, υποστήριξαν ενεργά την εκδήλωση στη στεριά σε όλες τις δράσεις του Sail for Pink που έγιναν στον Λευκό Πύργο, όπως επίδειξη Zumba, καταγραφή ευχών στον «Καμβά Ευχών» , δημιουργίες ζαχαροπλαστικής, Face painting, αφήγηση παραμυθιών, κουκλοθέατρο, κατασκευή λαμπάδων και άλλα.

Φέτος, εμπνευσμένοι από την περσινή επιτυχία, και κάνοντας θεσμό το Sail For Pink, την Κυριακή 11 Μαΐου 2014, θα πραγματοποιήσουμε το φετινό συμβολικό ιστιοπλοϊκό αγώνα με σειρά από εκδηλώσεις και δράσεις σε στεριά και θάλασσα. Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ να το ζήσουμε ΜΑΖΙ με:

Παραδοσιακούς χορούς, Latin, Zumba, Capoeira by DOJO, StringLESS, Lindy Hop, Παρουσίαση προγραμμάτων από τα συνεργαζόμενα γυμναστήρια, Happenings από τους σπουδαστές των ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, Έκθεση από τις δημιουργίες των κοινωνικών ομάδων του Συλλόγου, Δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά από τον παιδικό σταθμό Junior Προσχολική Ακαδημία & των παιδικών σταθμών του Δήμου Θεσ/νικης, Θέατρο Δρόμου, Face painting από Ειρήνη Μακιού & Estetica by EFV Moisoglou, Χειροποίητες νοστιμιές από τον ΟΑΕΔ ΕΠΑΣ Ωραιοκάστρου, Ζίνα Κωνσταντίνου “Ξυλοπόδαρη”, Πράσινες διαδρομές